Proizvodi i usluge

Težinski pokrivači

Težinski pokrivači

Težinski pokrivači – deke pokazale su se kao uspješno pomagalo kod lakšeg uspavljivanja i mirnijeg sna tokom cijele noći. Težinske pokrivače izrađujemo u različitim veličinama i težinama, isključivo po narudžbi. Za izradu koristimo 100% pamučni materijal u kombinaciji s donjom stranom od pamučnog platna ili ugodnog i izrazito nježnog velura.

Personalizirane dekice

Personalizirane dekice

Personalizirane dekice izrađuju se od 100% pamučnog tekstila u kombinaciji s minkyjem . Meke, tople i nježne idealne su za naše najmlađe. Najdraži su prigodni poklon prilikom rođenja djeteta. Strojni vezom čini ove personalizirane dekice unikatnim i jedinstvenim poklonom, uspomenom koja traje.

Krstitke

Prigodni poklon povodom krštenja djeteta, pogotovo od kuma ili kume, je ova personalizirana krsna košulja/haljina. Kombinacija bijelog platna i čipke, povezano zlatnim ili srebrni vezom čini idealan i unikatni poklon. Nešto što će biti uspomena na tako bitan događaj u jednoj obitelji, podsjetnik na trenutak kada postaje dijete božje.

Cizme

Blagdanska ponuda

Za posebne prilike i blagdane nudimo svoje usluge radi ispunjavanja svih vaših želja. U današnje vrijeme kada je sve uniformirano i jednolično, mi smo tu da vam omogućimo izdvojiti se iz jednoličnosti.