Personalizirane dekice

Personalizirane dekice s vezom

Personalizirane dekice izrađuju se od 100% pamučnog tekstila u kombinaciji s velurom (minky). Meke, tople i nježne idealne su za naše najmlađe. Najdraži su prigodni poklon prilikom rođenja djeteta. Strojni vezom čini ove personalizirane dekice unikatnim i jedinstvenim poklonom, uspomenom koja traje.

U dogovoru s klijentom dolazimo do dizajnerskog rješenja za svaku pojedinu personaliziranu dekicu u svrhu maksimalne jedinstvenosti i osobnosti proizvoda. Bilo da želite samo ime, podatke o rođenju ili još dodatno izvezenih motiva, sve vaše želje će biti realizirane na obostrano zadovoljstvo.

Dimenzije gotovih personaliziranih dekica su:

  • 60 x 60 cm – od 180kn
  • 60 x 80 cm – od 200kn
  • 75 x 100 cm – od 250kn
  • ili mogu biti u dimenziji koja je vama potrebna.
Personalizirana dekica
Personalizirana dekica

Vrijeme izrade personalizirane dekice je 5-10 dana. Nakon dogovora oko željene personalizacije i digitalizacije pripreme za vez, šaljemo vam na uvid samu pripremu dizajna prije veza radi potvrde same narudžbe. Ako su vaše želje ispunjene, krećemo s izradom i vaša personalizirana dekica je uskoro spremna za slanje.

Personalizirane dekice

Potražite nas na našoj Facebook stranici , pogledajte dosadašnje radove i slobodno nas kontaktirajte u inbox za sve upite koje imate.

Pogledajte i ostale personalizirane poklone za krštenje, blagdane ili izaberite naš težinski pokrivač za miran san.

Izbor pamučnih uzoraka

Izbor velura (minky)

Ukoliko ste zainteresirani za narudžbu ili imate upit slobodno nas kontaktirajte preko društvenih mreža ili putem kontakt formulara.