Personalizirane dekice

Personalizirane dekice s vezom

Personalizirane dekice izrađuju se od 100% pamučnog tekstila u kombinaciji s velurom (minky). Meke, tople i nježne idealne su za naše najmlađe. Najdraži su prigodni poklon prilikom rođenja djeteta. Strojni vezom čini ove personalizirane dekice unikatnim i jedinstvenim poklonom, uspomenom koja traje.

U dogovoru s klijentom dolazimo do dizajnerskog rješenja za svaku pojedinu personaliziranu dekicu u svrhu maksimalne jedinstvenosti i osobnosti proizvoda. Bilo da želite samo ime, podatke o rođenju ili još dodatno izvezenih motiva, sve vaše želje će biti realizirane na obostrano zadovoljstvo.

Dimenzije gotovih personaliziranih dekica su:

  • 60 x 60 cm – 30€ (226,04kn)
  • 60 x 80 cm – 35€ (263,71kn)
  • 75 x 100 cm – 40€ (301,38kn)
  • dodatni motiv – 5€ (37,67kn)
  • tečaj 7,53450
  • ili mogu biti u dimenziji koja je vama potrebna.

Poštarina besplatna!!!

Personalizirana dekica
Personalizirana dekica

Vrijeme izrade personalizirane dekice je 5-10 dana. Nakon dogovora oko željene personalizacije i digitalizacije pripreme za vez, šaljemo vam na uvid samu pripremu dizajna prije veza radi potvrde same narudžbe. Ako su vaše želje ispunjene, krećemo s izradom i vaša personalizirana dekica je uskoro spremna za slanje.

Personalizirane dekice

Potražite nas na našoj Facebook stranici , pogledajte dosadašnje radove i slobodno nas kontaktirajte u inbox za sve upite koje imate.

Pogledajte i ostale personalizirane poklone za krštenje, blagdane ili izaberite naš težinski pokrivač za miran san.

Izbor pamučnih dezena

Izbor minky dekica

Za narudžbe i upite obratite nam se putem FB stranice ili pomoću kontakt formulara.