Personalizirane dekice s vezom

Personalizirane dekice s vezom

Personalizirane dekice izrađuju se od 100% pamučnog tekstila u kombinaciji s velurom (100% poliester). Meke, tople i nježne idealne su za naše najmlađe. Najdraži su prigodni poklon prilikom rođenja djeteta. Strojni vezom čini ove personalizirane dekice unikatnim i jedinstvenim poklonom, uspomenom koja traje.

U dogovoru s klijentom dolazimo do dizajnerskog rješenja za svaku pojedinu personaliziranu dekicu u svrhu maksimalne jedinstvenosti i osobnosti proizvoda.Bilo da želite samo ime, podatke o rođenju ili još dodatno izvezenih motiva, sve vaše želje će biti realizirane na obostrano zadovoljstvo.

Dimenzije gotovih personaliziranih dekica su 60 x 60 cm, 60 x 80cm, 75 x 100 cm ili mogu biti u dimenziji koja je vama potrebna.

Vrijeme izrade personalizirane dekice je 5-10 dana, ovisno o dostupnosti tekstila, trenutne potražnje i kompleksnosti samog dizajna. Nakon dogovora oko vaših želja i digitalizacije istih, šaljemo vam na uvid samu pripremu dizajna prije veza da još jednom potvrdite da je taj dizajn vaš izbor i taka krećemo s izradom. Prije slanja paketa svakako vam prvo pošaljemo fotografiju personalizirane dekice da se još jednom uvjerite da smo vaše želje ispoštivali i ispunili. Naš cilj je vaše zadovoljstvo izborom.

Potražite nas na našoj Facebook stranici , pogledajte dosadašnje radove i slobodno nas kontaktirajte u inbox za sve upite koje imate.

Također nas možete kontaktirati preko kontakt obrasca.

Nadamo se ugodnoj suradnji i izradi uspomena koje traju da razvesele vaše najmilije.