Dekice sa personaliziranim vezom

Dekice izrađujem od velour ili fleece tkanina u kombinaciji s kvalitetnim dizajnerskim pamukom u raznim kombinacijama boja u skladu s dizajnerskim rješenjem veza. Strojni vez se priprema za svaku narudžbu pojedinačno, svakom detalju se posvećuje posebna pažnja i ni jedna dekica nije ista. Svaka je za sebe unikatna i posebna.

Često je problem odabrati prvi poklon koji ćete odnijeti maloj bebi za babinje ili krstitke. Uglavnom se većina poklona svede na nakit, igračke i odjeću. Pokloniti nešto posebno, neku uspomenu koja će trajati i uvijek biti podsjetnik na taj poseban dan u životu je prava vrijednost. Ovdje su samo neke od dekica koje su razveselile mališane. Grijat će ih u šetnjama i krevetićima, a poslije će ostati kao jako lijepa uspomena koja traje.

Svaka je do zadnjeg detalja dogovorena na FB stranici MihaelaDesign u suradnji s klijentom. Njegove/njene želje pri dizajnu uključim kao ključne elemente cijelog proizvoda. Podaci o rođenju, omiljeni motiv po izboru ili mojoj sugestiji, kao i kombinacija tkanina, daju konačan rezultat suradnje s klijentima. Uživajte!