BurdaStyle Certified Teacher/ BurdaStyle certifikat

Last fall I had an opportunity to enroll BurdaStyle Certified Teacher Course on BurdaStyle Academy. As it always goes, plans for an slow and no stress course changed. Within 3 months needed to had my forearm surgery, do a planed trip to Australia and finish the course. So, rolled up my sleeves and started sewing to finish the course as soon as possible.

The course itself was made up of assignments that needed to be made on time and submitted to the instructor for a review. Shorts, dress, jacket and sweatshirt were the items to be made BurdaStyle way :).

 

Prošle jeseni ukazala mi se prilika upisati prvi BurdaStyle tečaj za certificirane instruktore šivanja. Naravno, kao i što to uvijek biva, planovi za jedan polagani i no-stres period otišli su u nepovrat. Do kraja godine morala sam operirati ruku, a isplanirala sam i put u Australiju. Sam tečaj je morao bit završen unutar tri mjeseca. Tako sam, uz sve te planove i kratak period vremena preostao za tečaj, morala zasukat rukave da sve odradim u roku.

Sam tečaj se sastojao od zadataka koje se moralo u roku izraditi te predati instruktoru na uvid i ocjenjivanje. Hlače, haljina, jakna i majica bili su zadaci koje je po zadanom kroju trebalo sašiti i poslati na ocjenjivanje. Svaki se detalj pregledavao i analizirao.

 

BurdaStyle

It was a pleasure learning and shearing experience with everyone attending the course. Not everyone was at the same skill level, but 3 months were enough time to learn the BurdaStyle way of doing things. BurdaStyle Academy is a perfect platform for learning, where we shared photos of assignments, cheer each other and help if we can.

Meg Healy is a great instructor i unbelievably positive person. With her video instructions everything was clear and easy to do. If you had questions, she would answer them in a really short time and with such care.

Because of my short time available for this course and the speedy finishing assignments, I was the first one to finish the course and get the certificate. You can find me, together with my other colleges on the BurdaStyle web-site. 

In near future I plan to do workshops where this certificate will come to life. Lot of people around me want to learn how to sew but don’t have the need for official schooling. Workshop and short courses are the best waz to bring sewing to every home.  Learn how to make simple things for you and your family and why not for some extra pocket money.

BurdaStyle

 

Užitak je bio raditi i dijeliti iskustvo sa svim ostalim polaznicima tečaja. Nisu svi bili na istom nivou s vještinama, ali smo dobili dovoljno vremena da savladamo BurdaStyle način odrađivanja zadataka. Na platformi smo dijelili fotografije i savijete, bodrili jedni druge komentarom i pohvalom.

Meg Healy je odličan instruktor i nevjerojatna pozitivna osoba. Uz njene video materijale sve je jasno i nema nikakvih nedoumica i dilema. U kratkom roku odgovara na upite i jako je pristupačna u komunikaciji.

Prva sam u svijetu odradila sve zadatke i dobila certifikat. Toliko sam bila brza da još certifikat nije bio ni spreman, kao ni platforma na web stranici da me registriraju. Naravno, u roku od tjedan dana sve su logističke probleme riješili te me uvrstili prvu na popis certificiranih učitelja na svojoj web stranici.

Uskoro će biti dostupne radionice na kojima će diploma dobiti svoj smisao. Radionice će biti za sve one koji bi htjeli naučiti šivati, za sebe, dom i svoju obitelj.  Naravno, zašto ne i za zaraditi neki novac u kućnoj radinosti jer je došlo vrijeme kada se sve što nije industrijski rađeno više cijeni, pogotovo na platformama kao Etsy i slično.

BurdaStyle